Din forening har brug for dig

I Lystfiskerforeningen af 1926 har vi noget af Danmarks bedste og smukkeste fiskevand. Vi arbejder løbende med fiskelejeaftaler. Vi søger indflydelse. Vi har spændende arrangementer. Vi afholder Skjern Å Lystfiskerfestival. Vi laver vandpleje. Vi udgiver bladet Åfolk og korthæftet, Kort og Godt. Vi har hjemmeside og kommunikerer via Facebook og nyhedsbreve.

En lille folk ildsjæle lægger et stort arbejde i, at gøre foreningen attraktiv for medlemmerne.

Der er mange ting at se til. – Derfor er vi på udkig efter flere frivillige, der kunne tænke sig at yde en indsats for foreningen, fiskeriet og naturen. Det kunne være dig – hvis du har tid og lyst?

Måske har du en speciel interesse, en evne eller et talent der kunne bruges i foreningen?

Kunne du tænke dig at arbejde med bestyrelsesarbejde, juniorarbejde, vandpleje, naturpleje, pr, hjemmeside, arrangementer, jura – være frivillig eller en af tovholderne i Skjern Å Lystfiskerfestival. Så kom ud af busken.

Vil du være en del af teamet, kan vi tilbyde dig en ulønnet arbejdsindsats i en velfungerende lystfiskerforening, hvor godt fiskeri, socialt samvær og hygge er i højsædet.

Vil du være en del af gruppen af frivillige, så send en mail med dit navn, din mail og dit telefonnummer til formand@lf26.dk

Skriv gerne, hvilket område, du kunne tænke dig, at beskæftige dig med?

Venlig hilsen

Formand for Lystfiskerforeningen af 1926

Nils Svalebøg

loading