Nyt, spændende fiskevand i Holtum Å

Drømmer du om ultralet spinnefiskeri, eller fiskeri med tørflue, nymfe eller vådflue, på en lille let enhåndstang, midt i Danmarks smukkeste natur? – Er du til stalling, bækørred, havørred og laks i en lille, smækkende, klukkende, slyngende å, med dybe høler og hurtige stryg? Så se her:

Det er lykkedes Lystfiskerforeningen af 1926 at leje, et næsten jomfrueligt fiskevand – tre kilometer af Holtum Å i det naturskønne område, Tornvig ved Fasterholt.

Holtum Å er her fyldt med smukke sving, og på stykket er der etableret stryg og gydepladser med sten og grus. Gydepladser som, om vinteren, benyttes både af havørreder og af de oprindelige vilde Skjern Å-laks.

Holtum Å-stykket er en del af Skjern Å-systemets lakseførende vand og omfattet af samme kvoter og regler, som Skjern Å. Det vil sige, at der må fiske på stykket fra d. 16 april – 15 oktober.

Du kan læse mere om foreningens nye fiskevand ved Holtum Å i foreningens nye kortbog, Kort og Godt, som udkommer sammen med bladet Å-folk i februar måned – eller på vores hjemmeside www.lf26.dk.

Lystfiskerforeningen af 1926 har nu fiskeret ved over 55 kilometer af Jyllands smukkeste og bedste fiskevande. Fiskevandet er meget alsidigt. Der er små åer med ørred og stalling, som kalder på det helt lette fiskeri – og større åer, der rummer nogle af verdens største havørreder og laks, hvor det tungere grej også finder anvendelse.

Glæd dig til en ny sæson ved Danmarks smukkeste fiskevand.