Indberet fangst

Her skal du indberette fangster af fisk i fiskevand under Lystfiskerforeningen af 1926

Fangstindberetning er pligtig. Hvis du indberetter via Fangstjournalens hjemmeside eller via Fangstjournalens app er det vigtigt, at du husker at vælge, at du er er medlem af Lystfiskerforeningen af 1926 og fangsten er gjort på foreningens fiskevand. Ellers registreres den ikke hos foreningen.

Tag godt imod Fangstjournalen

Lystfiskerforeningen af 1926 har indledt et samarbejde med Fangstjournalen, der er udviklet af DTU Aqua.

Alle fangster af laks og havørreder SKAL nu kun indberettes ét sted og kun en gang. Du SKAL IKKE længere indberette laks via sammenslutningerne, men kun via denne foreningsside. I modsat fald går der kuk i systemet og foreningen modtager ikke de relevante data. Når du indberetter her, modtager sammenslutningerne automatisk oplysninger om din fangst.

Fangstjournalen bidrager til forskning og bæredygtigt fiskeri

Fangstjournalen er udviklet og driftes af DTU-Aqua / Danmarks Tekniske Universitet. Foruden at være en stor hjælp for foreninger og sammenslutninger, bidrager Fangstjournalen til at skabe et bæredygtigt og bedre fiskeri gennem oplysning og forskning. Lystfiskerforeningen af 1926 vil derfor opfordre dig, til at tilmelde dig Fangstjournalen og bruge den til at indtaste alle dine fisketure.
Du kan indberette dine fangster via din computer på: www.fangstjournalen.dk eller du kan indberette dine fangster fra mobilen via en app.
Du kan dog også altid indberette dine fangster til Fangstjournalen gennem foreningens hjemmeside

App til mobiltelefon

Bestyrelsen for Lystfiskerforeningen af 1926 håber, I vil tage godt imod Fangstjournalen og støtte op om det gode formål, at indsamle bedst mulige data til at sikre godt fiskeri i fremtiden.

Skulle man opleve at Fangstjournalen er svær at komme i gang med eller er der forslag til forbedringer, så send en mail til nils@fluefisker.dk.

Du kan finde en række demo videoer om Fangstjournalen her.

Følg med i Fangstjournalens nyheder

Fangstjournalen udsender jævnligt små nyhedsbreve via Facebook og via www.fiskepleje.dk

Du kan læse mere om Fangstjournalen her: Om Fangstjournalen