Fiskekort til Skjern Å og Karup Å

Lystfiskerforeningen af 1926 sælger fiskekort til udvalgte strækninger af foreningens fiskevand ved Skjern Å og ved Karup Å

Danmarks smukkeste laksevand, Skjern Å ved Clasonborg

Fiskekort til Karup Å

Dagkort og weekend-fiskekort til Karup Å ved Høgild Møllegård sælges på Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470 Karup tlf: 97472304

Dagkort og weekendkort:
Pris over 18 år: 100 kr
Weekendkort 150 kr.
Pris under 18 år: 50 kr
Weekendkort 75 kr.

Der er mulighed for overnatning på den smukke Høgild Møllegård. Et overnatning på et enkelværelse koster 200 kr. – Prisen for et dobbeltværelse er 300 kr.

Fiskekort til Skjern Å

Vi sælger fiskekort både til fiskeriet i de berømte Skjern Enge, hvor du kan møde de store, nystegne opgangslaks på vej op i åen – og til Skjern Åens smukkeste og legendariske fiskevand Skarrildhusstykket ved Skarrild.

Fiskekort til Skjern Enge

Fiskerettighederne i Skjern Enge til de kendte strækninger, som Albæk, Kodbøl, Lundenæs og Ånum forvaltes gennem et samarbejde mellem Lystfiskerforeningen af 1926, Skjern Ådalens Lystfiskerforening og Naturstyrelsen. Fiskeriet starter 16 april og du kan købe dagkort og ugekort her: Fiskekort til Skjern Enge

Her kan du se et kort over fiskeriet i Skjern Enge

Fiskekort til Skarrildhus-stykket

Lystfiskerforeningen af 1926 sælger dagkort, todageskort og ugekort til Danmarks smukkeste fiskevand, Clasonsborgstykket, der ligger ved Skarrildhus. Stykket er kend for at holde på laks året rundt, og her findes masser af laks på standpladser, men også nystegne opgangslaks på træk. Du køber fiskekort til Skarrildhus-stykket via Fiskekort.dk

Bemærk venligst, at kortet kun gælder til Clasonsborgstykket, og at der ikke sælges dagkort til stykket før 16 maj.

Statens fisketegn sælges her
Laksetegnet / laksekontingent til Skjern Å sælges kun over nettet. Køb det her.

Fiskekort til Skjern Å sælges også følgende steder:

Korsholm, Jægervej 9, 6900 Skjern. www.korsholm.dk

Fisknu, Storegade 12, 6880 Tarm – tlf: 96 81 20 30 – Hjemmeside: www.fisknu.dk

Omme Å Camping, Sønderbro 2, Sønder Omme, 7260 Herning Tlf: 75 34 19 87

Spar Købmanden, Hovedgaden 47, Skarrild

Desuden kan der købes dagkort online via: Fiskekort.dk og Fisknu.dk   

Kort over dagkortvandet ved Skjern Å: Skjern Å ved Skarrild

Kortstrækning: Skjern Å v/Clasonsborg, 4 km – ophold på Clasonsborgs arealer er forbudt mellem kl. 24.00 – 06.00. Brug af åben ild, grill og lejrslagning er forbudt.

Fiskesæson for dagkort til Skjern Å: 16. maj  – 15. Oktober

Regler: Kortet giver tilladelse til fiskeri med én stang. Eneste tilladte levende agn er regnorm. Brug af rejer eller rogn er forbudt. Se i øvrigt reglerne omkring fiskeri i Skjern Å. Der skal overalt på de små veje køres langsomt og forsigtigt.

Kontaktperson vedrørende dagkort: Næstformand Svend O. Laursen, Nr. Viumvej 18, Troldhede, 6920 Videbæk, tlf. nr. 52 65 77 01

Fiskeri i Storåen

Fiskeriet i Storåen ved Bur er forbeholdt medlemmer af Lystfiskerforeningen af 1926. Gæstekort sælges i begrænset omfang, kun til medlemmer, og gæsten må kun fiske i følge med medlemmet. Medlemmer kan købe gæstekort her.

Laksekontingent / Storåkort kan købes her: Sammenslutningen ved Storåen

Fiskeri i Flynder Å

Sæson: 01-03 til 01-10 Fiskekortet gælder kun til Flynder Å og kun til Lystfiskerforeningen af 1926´s stykker af åen nedstrøms Bækmarksbro. Køb kortet her.

Fiskeri i hele sæsonen

Ønsker du at fiske hele året, kan du indmelde dig i Lystfiskerforeningen af 1926. Lystfiskerforeningen af 1926 har fiskevand i Skjern Å, Storåen, Karup Å, Karstoft Å, Omme Å, Vorgod Å, Hellegård Å, Holtum Å, Råsted Lilleå, Fåremølle Å, Flynder Å, Damhus Å, Marslund Mose. Der er i øjeblikket venteliste til foreningen.

Medlemskab af Lystfiskerforeningen af 1926

Seniormedlemskab (fra 18 år) 2225 kr
Juniormedlemskab (10-17år) 410 kr
Familiemedlemskab (samme adr. max to sen.+ to jun.)2720 kr
Ungdomskort (18-25 år) 1850 kr.
Børn under 12 år fisker gratis, hvis de følges med et medlem af foreningen

Som medlem af Lystfiskerforeningen af 1926 får du mange medlemsfordele, du modtager bladet Sportsfiskeren gratis, har mulighed for at leje foreningens hytte ved Skjern Å for kun 75 kr for en overnatning, låne hytte ved Råsted Lilleå og Storåen gratis og få rabat på flueliner købt hos Korsholm.