Fiskekort til Skjern Å

Her kan du hurtigt og nemt købe fiskekort til Danmarks bedste laksefiskeri i Skjern Å

Vi sælger fiskekort både til fiskeriet i de berømte Skjern Enge, hvor du kan møde de store, nystegne opgangslaks på vej op i åen – og til Skjern Åens smukkeste og legendariske fiskevand Skarrildhusstykket ved Skarrild.

Fiskekort til Skjern Enge

Fiskerettighederne i Skjern Enge til de kendte strækninger, som Albæk, Kodbøl, Lundenæs og Ånum forvaltes gennem et samarbejde mellem Lystfiskerforeningen af 1926, Skjern Ådalens Lystfiskerforening og Naturstyrelsen. Fiskeriet starter 16 april og du kan købe dagkort og ugekort her.

Fiskekort til Skjern Å, Skjern Enge, Lystfiskerforeningen af 1926

Fiskekort til Skjern Å, Skjern Enge, Lystfiskerforeningen af 1926

 

Køb fiskekort til Skjern Enge

Fiskekort til Skarrildhus-stykket

Fra 16/5 sælger Lystfiskerforeningen af 1926 dagkort, todageskort og ugekort til Danmarks smukkeste fiskevand, Clasonsborgstykket, der ligger ved Skarrildhus. Stykket er kendt for at holde på laks året rundt, og her findes masser af laks på standpladserne, men også nystegne opgangslaks på træk. Den første måned af sæsonen er stykket forbeholdt foreningens medlemmer og gæster på Skarrildhus.

Du køber fiskekort til Skarrildhus-stykket via Fiskekort.dk

Oversigtskort og regler

Fiskekort til Skjern Å kan købes hos Lystfiskerforeningen af 1926
Lystfiskerforeningen af 1926 sælger fiskekort til Skjern Å ved Skarrildhus men også til fiskeriet i Skjern Enge, hvor hovedparten af saksene i Skjern Å fanges.

Husk at sætte dig ind i regler og kvoter, inden du starter fiskeriet.