Forårsfriske fisk og fiskere på Høgild Møllegaard

Solen skinnede på en dejlig dag, den 1 marts, ved Karup Å, hvor foråret havde indfundet sig.

37 glade lystfiskere var mødt op til gule ærter på Høgild Møllegård, efter at have været ved åen for at prøve lykken, – de fleste uden det store held.

Der blev fanget et par ørreder, en af dem en flot blank og finnefed skønhed, blev fanget ved Åkjær af Verner Jensen fra Ringkøbing.

Mange medlemmer havde taget turen til det nye fiskevand ved Koldkur. Alle gav de udtryk for, at det var et dejligt fiskevand, der helt sikkert vil holde på de store ørreder.

I den nærmeste fremtid, vil der blive opsat skilte ved vejen ned til P-pladsen ved Koldkur, så pladsen skulle blive lidt lettere at finde

Det var Børge Erland der stod for arrangementet på Høgild Møllegaard, han havde allieret sig med foreningens mesterkok Jens Mortensen, som stod for de gule ærter. Disse laves efter en meget hemmelig opskrift, som kun Jens og ganske få andre kender. Jens har lovet at opskriften bliver i foreningen, således at det kun er på premieredagen hos Lystfiskerforeningen af 1926, man har mulighed for, at nyde de fortræffelige gule ærter, lavet efter den helt specielle opskrift.

Stor tak til alle fra Lystfiskerforeningen af 1926 for det store fremmøde og til alle hjælperne.

image