Afslutning ved Karup Å

Af: Tonni Kjær Jensen
carsten
Som sædvanlig var foreningens medlemmer samlet til afslutning på Høgild Møllegård ved Karup Å. Det er en dejlig tradition at året sluttes af med suppe og en lille én. – Og det er også ved at være en tradition, at året sluttes af med en havørred. Den sag blev klaret af Carsten K. Fomsgaard, der leverede en flot havørred på 2,7 kilo og 64 centimeter, fanget på en orange rappala ved Karoline Hul på Koldkur-stykket.
DSC_0014
På mange måder var det en historisk dag, da omkring 25 medlemmer af foreningen var samlet på Høgild Møllegaard. Det var nemlig endegyldig og for sidste gang, fik mulighed for at nyde mesterkokken, Jens Mortensens, suppe. Jens har meddelt at dette var sidste gang han lavede suppen.
Vi har alle meget at takke Jens for. Ikke alene for suppen, og den gode stemning Jens altid spreder omkring sig, men også for et kæmpearbejde for Lystfiskerforeningen  af 1926 gennem mange år. – Tak for suppen Jens. Nu må foreningen på jagt efter en ny kok.
DSC_0007
Ellers bød dagen på en meget hyggelig stemning, hvor snakken gik lystigt om årets oplevelser ved åen.
Tak til Børge Erland som var tovholder for afslutningen. Og tak for i år til alle medlemmer for et dejligt år ved vore vandløb. Der er et par fiskedage tilbage, og bestyrelsen ønsker knæk og bræk.