Suppe sluttede sæsonen

IMG_3826

Fiskesæsonen i Karup Å nærmer sig sin slutning. Kun knap en uge er der igen, inden fiskeriet slutter d. 31 oktober og fiskene i åen får fred frem til 1. marts næste år.

På Høgild Møllegaard var medlemmer at Lystfiskerforeningen af 1926, traditionen tro, samlet til afslutning på fiskeriet i åen søndag d, 25 oktober.

Selv om Karup Å i år har været usædvanlig gavmild over for lystfiskerne – og har leveret over fem ton havørreder – så var der ikke mange fisk på tasken søndag formiddag. Fiskene var godt nok til stede i åen – nogen havde set store fisk – men de var svære at få til at gå til biddet.

Allan Bay brillerede dog som vanligt, da han trak sin mobil op af lommen og fremviste en trekilos havørred fanget ved Karup samme morgen.

I den hyggelige fiskestue stod den på håndvarmet suppe og bajere. Formand for Lystfiskerforeningen Tonni Jensen stod for tilberedningen, godt hjulpet af næstformanden, Svend Laursen, der har en endagskarriere, som kok på et finere hotel bag sig.

Mens suppen blev slubret, gik historierne. Årets oplevelser blev delt med ligesindede lidelsesfæller og gamle og nye kammerater. De største fisk kom måske ikke på land. Men, næste år venter en ny sæson, nye fisk og nye oplevelser. – Vi kan godt begynde at glæde os…

20151025_092035