God jul og godt fiskevand

2017 blev et godt fiskeår for medlemmerne af Lystfiskerforeningen af 1926. Foreningen er i fremgang, velfunderet og den største forening under Danmarks Sportsfiskerforbund.

For medlemmer af Lystfiskerforeningen af 1926, kommer 2018 helt sikkert til at byde på mange spændende fiske-, natur-, lærerige og sociale oplevelser

I 2018 arrangerer foreningen den tredje Skjern Å Lystfiskerfestival. Vil du vide mere om, hvordan du fanger en dansk laks på flue, så sættes der fokus på det, i et arrangement, ledet af den international kendte fluekaster og grejinnovator, Henrik Mortensen.

Igen i år er der en lille julegave til medlemmerne. Foreningen har lejet endnu et lille stykke af Holtum Å, Stykket der er 750 meter ligger opstrøms Harrild Hede ved Ejstrupholm. Strækningen har ikke været lejet ud før, så der er omtrent tale om jomfrueligt fiskevand. Både havørreder og laks gyder på stykket, der byder på fine naturoplevelser og sommerfiskeri efter bækørred og stalling på let grej.

Mere om festival, arrangementer og nyt fiskevand følger på hjemmesiden www.lf26.dk og i bladet Åfolk.

God jul og tak for året der gik.
Tonni Kjær Jensen, Verner Mortensen, Svend Laursen, Per Fredskild, Ole Damgaard, Carsten Keis Fomsgaard og Nils Mogensen Svalebøg