Påske put and take

Tag på fisketur efter fede forårsregnbuer i naturskønne omgivelser ved Skarrild

Ejendommen Højkilde og Højkilde Fiskesø ved Skarrild er for nylig blevet solgt til Bo Madsen, der i lang tid har været medlem af Lystfiskerforeningen af 1926.

Bo Madsen, der for tiden befinder sig i USA, er meget glad for lystfiskerforeningen og glæder sig til at blive mere aktiv den, når familien flytter til Danmark næste år.

Bo og familien er glade for naturen, de fisker alle, og de ønsker også, at andre skal have adgang til natur, å og fiskeri. Det ligger Bo på sinde, at Lystfiskerforeningen af 1926 kan forsætte med at bruge området ved sø og å til foreningens arrangementer.

Lodsejer og lystfiskerforening bag nyt initiativ

Samtidig stiller han fiskeriet i søen til rådighed for lystfiskerforeningen, med den betingelse og det formål at evt. overskud øremærkes og bruges på juniorarbejde og vandpleje. – En ædel tanke, som nu føres ud i livet. En stor tak skal lyde til Bo Madsen.

Der er friske fisk i søen i påsken. Foreningens medlemmer har derfor nu muligheden for, at tage børn og familie med på en hyggelig fisketur ved den naturskønne fiskesø, og samtidig støtte et godt formål. Ligesom lokalsamfundet og turister forsat har adgang til fiskeri i søen.

Da det koster at sætte fisk ud, koster det selvfølgelig også noget at fiske i søen. Fiskekort kan købes ved standeren på Laksestien, hvor der også er oplysninger om regler og fangstbegrænsning.

Gratis fiskeri på Lystfiskeriets Dag

Den 13. maj afholder foreningen, traditionen tro, Lystfiskeriets Dag ved fiskesøen. En rigtig familiedag for alle. Her skulle vi gerne have både bedsteforældre, forældre og børn ud at fiske. Denne dag er fiskeriet for børnene gratis, og der er pølser, snobrød, hygge og besøg af Naturskolen.