En ildsjæl er gået bort

12190942_1041540229231520_6139965306241608065_n

Formanden for Karup Å Sammenslutningen, den ihærdige ildsjæl Mogens Thomassen, der gennem mere end 25 år har kæmpet for Karup Å og havørrederne i åen, er gået bort. Æret være hans minde.

Karup Å Sammenslutningen skriver på deres hjemmeside:

– Det er med stor sorg vi i dag har modtaget meddelelsen om at formanden for KÅS gennem 35 år, Mogens Thomassen, er afgået ved døden.

– Mogens har i alle årerne været en af de bærende kræfter i Sammenslutningen, ikke alene som formand, men også som formand for vandplejeudvalget. Hans venskab og samarbejde rakte langt ud over Sammenslutningens grænser. Alt sammen til gavn for Karup Å og alle der færdes langs åen.

– Hans samarbejde med lodsejerne, kommunerne og andre offentlige instanser, har styrket indsatsen for miljøforbedringer i hele å-systemet, så Karup Å i dag fremstår, som et rent og særdeles produktivt vandløb.

– Kære Mogens! Tak for indsatsen, venskabet, humoren, maden, de stille stunder, latteren, varmen og hjerteligheden og først og fremmest tak for det gode eksempel du var, og fortsat er for os. Vores tanker går i denne svære tid også til Mogens familie.

– Æret være Mogens minde.