ADVARSEL – dagkort.dk snupper pengene

Da Lystfiskerforeningen af 1926 endnu ikke, trods utallige rykkere, har modtaget årsafregning for 2012 fra dagkort.dk, har vi med øjeblikkelig virkning valgt at afbryde samarbejdet med dagkort.dk.

Samtidig ser vi os nødsaget til at advare andre lystfiskerforeninger og lystfiskere om forholdene omkring dagkort.dk. Dagkort.dk mangler at afregne flere foreninger store beløb, og ejeren, Laust Nielsen, er åbenbart gået under jorden.

Det har ikke har været muligt, at opnå en fornuftig kontakt med Laust Nielsen, med henblik på at få fjernet vores salgsside på dagkort.dk. Vi må derfor gøre opmærksom på, at Lystfiskerforeningen af 1926 ikke står inde for kort solgt på siden. Foreningen råder eventuelle købere af kort, fisketegn eller laksekontingent til at forlange pengene, for de ugyldige kort, retur gennem bank eller PBS.

For eftertiden sælges vores fiskekort på nettet gennem www.danskfiskekort.dk www.fisknu.dk og Danmarks Sportsfiskerforbunds salgsside www.fiskekort.dk
Desuden kan kortene købes hos Korsholm i Skjern, Spar-købmandsforretningen i Skarild, Sdr. Omme Camping og Q8 i Sdr. Felding.