Fantastisk familiefisketur

famfisk1

Omkring 100 børn og voksne deltog søndag d. 17 maj i Lystfiskerforeningen af 1926’s arrangement, Familiefiskedag, der blev holdt på Lystfiskeriets Dag.

Stemningen var i top, og der blev fanget fine fisk dagen igennem – både abbore, gedde, brasen, skalle og regnbueørred kom på land.

Vejet kunne godt have været lidt bedre. Men, trods en kølig blæst og regbyger holdt børn og voksne godt ud – fiskede, ristede pølser og snobrød og hyggede sig.

famfisk2

Naturvejleder Erik Jønson var i hopla og fortalte levende om de insekter, vårfluelarver, døgnfluenymfer og krepsdyr han havde indsamlet i åen og som ivrigt og nysgerrigt blev betragtet gennem mikroskopets magiske forstørrelsesglas.

famfisk8

Fiskeriet sluttede klokken tre med præmieuddeling. Korsholm, Pure Fishing og Danmarks Sportsfiskerforbund havde sponsoreret en del fine præmier, som gjorde lykke blandt vinderne.

Første præmien, i kategorien børn og unge, gik til Malthe Torlund, dr havde fanget en ørred på 1,62 kilo – andenpladsen gik til Robert Udby, for en ørred på 1,57 kilo og tredjepladsen til Malene Havn for en ørred på 1,45 kilo.

I voksenkategorien gik førstepræmien til Rene Bach for en ørred på 2,37 kilo, og anden og tredjepladsen til Jan Christensen, der fangede en ørred på 1,53 kilo og en på 1,12 kilo.

famfisk3