Lodsejer omkommet i tragisk ulykke

Fredag den 17. juni 2016, mistede foreningen en højt værdsat lodsejer og samarbejdspartner, Jørgen Nielsen fra Skarrild. Jørgen Nielsen var så uheldig at vælte i en gummiged under arbejde ved Skjern Å. Han blev fundet omkommet af en lystfisker.

Lystfiskerforeningen af 1926 har gennem mange år lejet fiskevand ved Ågård i Skarrild af Jørgen Nielsen. Formanden for Lystfiskerforeningen af 1926, Tonni Kjær Jensen, har skrevet disse mindeord:

– – Det er med stor sorg vi i Lystfiskerforeningen af 1926 erfarer, at Jørgen Nielsen er død.

– Jørgen Nielsen elskede mødet med lystfiskerne ved åen, det gav anledning til en hyggelig snak, og ofte også mulighed for at se en stor laks. For nogle få år siden blev en af de største laks i foreningens historie, en laks på over 17 kg, i øvrigt fanget på Jørgen Nielsens fiskevand.

– Jørgen Nielsen gjorde meget for foreningen. Blandt andet sørgede han for fine adgangsveje til fiskevandet, hvor han også havde etableret gode parkeringsforhold og opstillet borde og bænke foreningens medlemmer kunne hygge sig ved.

– Jørgen Nielsen var altid meget hjælpsom.
I forbindelse med foreningens arrangementer, herunder Skjern Å Lystfiskerfestival, stillede Jørgen med glæde jord til rådighed. Han sørgede for at græsset var nyklippet – så det tog sig godt ud, når gæsterne kom.

– Ved foreningens årlige lodsejerbesøg hos Jørgen og Hanne var der altid dækket et flot kaffebord i stuens bedste hjørne. Her er en fantastisk udsigt over haven og Skjern Å, som Jørgen Nielsen elskede.
Der skulle altid sættes god tid af til besøgene hos Jørgen Nielsen, for han elskede at høre om foreningen og udveksle historier.

– Haven og jorden ned til Skjern Å, har Jørgen Nielsen anlagt meget flot, med stier rundt i det smukke område. Det kommer lystfiskerne til glæde, som benytter haven ved Skjern Å. Her er også oplevelser i form af fuglevoilerer og påfugle.

– Det var vigtigt for Jørgen at foreningens medlemmer følte sig velkommen.

– Medlemmer og bestyrelse i Lystfiskerforeningen af 1926 kommer til at savne Jørgen Nielsen.

– Vores varmeste tanker er hos Jørgen Nielsen hustru, Hanne Nielsen.

– Jørgen Nielsen blev 73 år. Æret være Jørgen Nielsens minde.

jørgen