Ny outdoor lystfiskerfestival på vej

I weekenden d. 24. og 25. maj 2014 arrangerer Lystfiskerforeningen af 1926, i samarbejde med Silkeborg Fluebinderlaug, en helt ny og spændende Skjern Å Lystfiskerfestival.

Lystfiskerfestivalen vil finde sted i Skarrild, i et naturskønt område ved Skjern Å. Foruden udstillinger fra førende grejforretninger, kommer festivalen til at byde på mange forskellige udendørs aktiviteter, workshops, spændende foredrag og events med kendte fluebindere og fluekastere.

Glæd dig til to dage med fokus på lystfiskeri, outdoor, hygge og socialt samvær.

I løbet af året, vil du kunne finde mere nyt om deltagere og events på hjemmesiden www.lystfiskerfestival.dk Lystfiskerfestivalen har også fået sin egen Facebook-side, den findes på www.facebook.com/Lystfiskerfestival

Vi ved, at der blandt medlemmerne af Lystfiskerforeningen af 1926 findes nogle af landets største kapaciteter  inden for fluebinding og fluekast. Skulle nogen have lyst til at medvirke på lystfiskerfestivalen, enten som udstillere, fluekastere, fluebindere eller foredragsholdere, er I velkomne til at kontakte foreningen.

Har du lyst til at hjælpe til på festivalens arbejdshold, hører vi også gerne fra dig. Skriv til pr@lf26.dk

På Skjern Å Lystfiskerfestival 2014, vi du blandt andet kunne møde disse tre kendte gentlemen, lystfiskere og fluebindere, Tonni Kjær Jensen, Martin Bach og John Rasmussen.