Fantastisk premieredag ved Storåen og ved Skjern Å

En smuk og lun forårsdag, med oplagte lystfiskere og laks i hugget, dannede påskelørdag ramme om om en laksepremiere med socialt samvær, fisk på tasken og gode oplevelser.
Foreningens arrangementer ved Storåen og ved Skjern Å og fiskeriet i lakseåerne havde trukket mange medlemmer af huse.
Nogle blev belønnet med kaffe, rundstykker og grillpølser. Andre fik oven i hatten en sølvblank skønhed på krogen. – Faktisk blev der fanget en del laks af foreningens medlemmer. Et par af dem nævnes her.
Jesper Ottosen fik en flot blanklaks på 94 cm. og 8 kilo. Fisken blev fanget på Clasonsborgstykket og fighten varede kun få minutter.
Bent Vilain fangede en fin laks på 96 cm, og 9 kilo på flue i Skjern Enge.
Erik Søndergaard fik en laks på 92 cm og 7,9 kilo på orm i Skjern Enge.
Flemming Kjær Jensen fangede en smuk laks på 8,9 kilo og 97 cm. i Omme Å. Laksen blev landet af
Flemming Kjær Jensens bror Tonni Kjær Jensen, forhenværende formand for Lystfiskerforeningen af 1926.
Jacob Krøjgaard fik en fin laks på 13,1 kilo på flue ved Kodbøl. Det var Jacob Krøjgaards første fluefangede laks og fighten tog en time.
Rene Poulsen fra Kolding fik efter kun 20 minutters fiskeri en sølvblank laks på 99 cm. og 10,1 kilo på flue ved Albæk.
Ved Albæk har Thomas Thaarup fanget en laks på 97 cm, og 10 kilo.
Et spritnyt medlem af Lystfiskerforeningen af 1926, Jan Esbensen fra Middelfart fangede en smuk blanklaks på flue på Clasonsborgstykket. Fisken vejede 8,1 kilo og var 97 cm. lang.
Ved Storåen ved Bur har Ivan Bjerregaard fanget en flot laks på 90 cm og 7 kilo på spinner. Men der er også meldinger om flere tabte laks.
NB: Husk at alle fangster af laks ikke kun skal indrapporteres til de respektive sammenslutninger, men også til Lystfiskerforeningen af 1926, hvis fiskene er fanget på foreningens fiskevand. Dette gælder også laks fra foreningens fiskevand i Skjern Enge. Indrapporteringen er pligtig og kan foregå via foreningens hjemmeside og Fangstjournalen.