Sæsonafslutning med varm suppe og havørred

Seksten glade lystfiskere fra Lystfiskerforeningen af 1926, var lørdag d. 27 oktober samlet til sæsonafslutning på Høgild Møllegård ved Karup Å.

For de fleste startede dagen ved åen, hvor vejret viste sig fra sin flotteste side. Det var fantastisk at gå langs åen, i den smukke natur ved Høgild, hvor bladende på de smukke egetræer stod i smukke efterårsfarver.

Ejeren af Høgild Møllegård, Jens Åge, inviterede os indenfor i den hyggelige havestue, der har en utrolig flot udsigt til haven. – Her fik vi, en lille en at varme os på, inden vi mødtes i spisestuen til en gang varm suppe.

Desværre havde chefkokken, Jens Mortensen, meldt afbud, på grund en dårlig ryg. Men, Jens havde en særdeles god nødplan, idet han havde allieret sig med Lystfiskerforeningen af 1926’s webmaster, Eva Maria Jensen, der var chefkokens standin på dagen.

Efter resterne af suppen at dømme, var den en stor succes. Og det blev blandt andet bemærket at Svend Laursen var ved gryden hele tre gange.

Det blev en rigtig hyggelig dag i god samvær, der blev krydret med mange gode historier. Der blev rapporteret, at der var mange ørreder i Karup Å. Det synlige bevis herfor blev leveret af Erik Jønsson fra Horsens, der havde fanget en rigtig fin havørred på fire kilo.

Lystfiskerforeningen af 1926 vil gerne rette en tak til Jens Åge for den store gæstfrihed. Det er altid en stor fornøjelse, at kunne mødes på Høgild Møllegård.

Endnu en fantastik fiskesæson er slut. Nu er tiden inde til vintersysler, fluebinding og lænestolsfiskeri med gode bøger.

Tonni Kjær Jensen