Skjern Å Lystfiskerfestival forsætter

fest

Skjern Å Lystfiskerfestival 2014 er nu vel overstået. Festivalen blev en succes både for aktører og gæster, der alle bidrog til et par hyggelige, spændende og gode dage.

Festivaludvalget og bestyrelsen i Lystfiskerforeningen af 1926 har gjort kassen op og evalueret på arrangementet.

Festivalen har givet et lille overskud, og det er besluttet, at Skjern Å Lystfiskerfestival forsætter. Af hensyn til FFFD’s fluefiskermesse i Kolding, der afholdes hvert andet år, og som næste gang finder sted i 2015, er det besluttet, at afholde Skjern Å Lystfiskerfestival hver andet år, modsat, så de to store arrangementer ikke falder samme år. Det er ligeledes blevet besluttet, at afholde Skjern Å Lystfiskerfestival den sidste weekend i maj måned.

Det betyder, at vi allerede nu kan fortælle, at næste Skjern Å Lystfiskerfestival finder sted i weekenden d. 28-29 maj 2016.

Så sæt x i kalenderen, og glæd dig til Skjern Å Lystfiskerfestival 2016.

Har du lyst til at være med som aktør, fluekaster, fluebinder eller udstiller – eller har du gode ideer til den næste festival – så tøv ikke med at kontakte os på mail: pr@lf26.dk

På Skjern Å Lystfiskerfestival 2014, blev der afholdt en auktion til fordel for ophjælpning af bestanden af vilde havørreder i Skjern Å. Auktionen indbragte 17 323 kr, der blev overrakt fiskemester, Søren Larsen fra Danmarks Center for Vildlaks. Søren Larsen har lovet, at han på et senere tidspunkt vil fortælle, hvilket projekt pengene bliver brugt til.

Torben Pedersen fra Brande, bidrog ved samme lejlighed med en privat donation på 600 kr. til samme formål.

Det beskedne overskud fra Skjern Å Lystfiskerfestival 2014 er hensat, som starthjælp til festivalen i 2016.