En spændende laksepremiere nærmer sig

Laksepremieren nærmer sig. Festligholdelsen af premieredagen ved Skjern Å, vil foruden rundstykker og biksemad på Sdr. Felding Camping, også byde på en lille kastedemo.

Vort medlem, Inge Lise Bruun Abildgaard fra LTS-Flyfishing, forventer at kunne præsentere en lang række spændende, spritnye, fluestænger, nemlig Across 10’ #6/7 light, Explosive light 12,6 #6/7 – samt en ni fods Zalt #8/9 og en Emphemera, der er populær til å og sø i en #3. Desuden kommer Switch-stængerne i 11.9’ i en #7 og #8, hvilket skulle være perfekt til Skjern Å og Karup Å.

Der bliver rig lejlighed til at prøve de forskellige LTS-stænger, og skulle nogen få lyst til at købe en af dem, bliver der et helt specielt godt premiere-tilbud, lover Inge Lise Bruun Abildgaard.

Ellers ser premiereprogrammet, ved Skjern Å og ved Storåen, således ud:

Lakse-premiere ved Skjern Å

Tid: 16 april kl. 9-15
Sted: Foreningens hytte på Sdr. Felding Camping- og Hytteby, Søndergade 7, 7280 Sdr. Felding.

Premieren ved Skjern Å fejres. Klokken 9 er der gratis rundstykker og kaffe til de morgenfriske, mens vi venter på at høre nyt om dagens første fangstresultater og måske se en flot blanklaks – eller to.

Klokken 13.00 er der biksemad, øl og vand. Der er indvejning i løbet af dagen. Indvejningen slutter kl 15, hvor præmiering af dagens flotteste fangst finder sted.

Tilmelding til køb af biksemaden, der koster 50 kr, skal ske senest en uge før arrangementet til: V erner Mortensen, tlf 31 62 73 77 eller mail: vernermortensen@hotmail.com

Lakse-premiere ved Storåen

Tid: 16 april kl. 9
Sted: foreningens hytte ved fiskevandet ved Bur.

For de medlemmer, der starter årets laksefiskeri ved Storåen, er der rundstykker og morgenkaffe klokken 9.00 ved foreningens hytte ved Bur. Tilmelding til: Per Fredskild på tlf: 97322770 eller mobil: 23287905 eller mail: kasserer@lf26.dk
trond