Forår, fiskeri og premierehygge

Lyset får magt, dagene bliver længere, blomsterne pibler op, foråret er på vej. På fredag d. 1. marts begynder foråret i følge kalenderen.

Samme dag starter fiskeriet og fiskesæsonen i Lystfiskerforeningen af 1926 for alvor. Det berømte havørredfiskeri i Karup Å skydes i gang. Det er tid til frisk luft, naturglæder, fiskeri, socialt samvær og hygge.

I den anledning holder Lystfiskerforeningen af 1926 som vanligt et lille premierearrangement på Høgild Møllegaard ved Karup Å.
Vi mødes kl. 13, hvor Verner Mortensen har de traditionelle og legendariske guleærter og tilhørende pølser klar til et herremåltid. Der er nok også en øl, vand, eller snaps til.

Middagen er gratis, men af hensyn til Verner Mortensens planlægning, så giv gerne besked, hvis du ønsker at deltage. Verner har mail: vernermortensen@hotmail.com

Et andet forårstegn er, at foreningens blad og årlige kortbog netop er ankommet fra trykkeriet, og om en dags tid vil være på vej ud til foreningens medlemmer.

Begge forsider prydes af Jesper Ottosens 21 kilo store fluefangede rekordlaks fra Omme Å. En stor tak til Terkel Broe Christensen for lån af billederne.