Generalforsamling i Troldhede

Regnskabet blev nøje studeret

Generalforsamlingen i Lystfiskerforeningen af 1926, som blev afholdt d. 13/1 i Troldhede Kultur- og Idrætscenter, samlede 30 medlemmer fra nær og fjern.

Formanden, Tonni Kjær Jensen, kunne berette, at 2012 er gået ualmindeligt godt for foreningen, som har søsat flere nye aktiviteter, arrangementer, medlemstilbud, er gået på Facebook og har ryddet nyt fiskevand.

Foreningen har haft en pæn medlemstilgang og foreningens formand, Per Fredskild, kunne da også konstatere, at der var solide sorte tal på bundlinjen af årets regnskab.

Foreningens formand, Tonni Kjær Jensen og næstformanden Svend O. Laursen blev herefter genvalgt med applaus.

Bestyrelsesmedlem, Finn Høj Dalh, der var på valg ønskede ikke at forsætte. I stedet valgtes Torben Thinggaard, der er en velkendt profil blandt Skjern Å-fiskere.

Bestyrelsessuppleant Jens Mortensen havde heller ikke ønsket genvalg. Han blev afløst på posten af Verner Mortensen, der tidligere har været formand for Lystfiskerforeningen af 1926.

Under generalforsamlingen, blev Verner Mortensen, for sit frivillige arbejde, hædret med foreningens stofmærke i guld, kaldet Den Gyldne Fisker. Der blev der også uddelt flotte, indrammede diplomer med klassiske fluer og præmier til årets storfangere.

Verner Mortensen modtog Den Gyldne Fisker for sit frivillige arbejde

 

Henrik Severin Skov vandt kategorien, Årets Flotteste Laks fra Skjern Å, med en flot blanklaks på 12 kilo. Henrik Skov Severin var dog ikke til stede, så han kunne modtage sin præmie. – Det var til gengæld, Erik Jønsson, der blev vinder af kategorien, Årets flotteste havørred fra Karup Å, for en havørred på 4,05 kilo.

Præmierne var to flotte Loop fluestænger til en værdi af 2600 kr hver. Stængerne er skænket af Lystfiskeren i Hvide Sande.

Blandt de indsendte fangstrapporter blev der trukket lod om bogen, Laksefiskeri i Skjern Å. Vinderen blev Jens Foher Gydesen fra Århus.

Erik Jønsson blev vinder af årets fangstkonkurrence i kategorien, årets flotteste havørred.

 

Læs hele formandens beretning fra generalforsamlingen her: Formandens beretning 2013