Julegaven til dig – nyt fiskevand ved Karup Å

I Lystfiskerforeningen af 1926, har vi noget af Danmarks, bedste, smukkeste og mest alsidige fiskevand. En perlerække af fiskestykker, der er et sandt eldorado for enhver å-fisker med laksefisk i blodet. – Bestyrelsen for Lystfiskerforeningen af 1926 er glade for at kunne meddele, at det fra 2014 er lykkedes, at føje endu et dejligt fiskestykke til samlingen. Vi har lejet et pragtfuldt, historisk og legendarisk stykke fiskevand ved Karup Å. Et stykke, der både er kendt både for godt fiskeri og for holde på meget store fisk.

Stykket, der ligger ved Mølgaards Plantage ved Koldkur, er 1200 meter langt. Det er et klassisk, alsidigt og spændende, fiskevand med mange sving og dybe høller. Opstrøms starter stykket ved den berømte, Karolines Høl, siden følger historiske fiskepladser, som Karl Mølgaards Store Høl, Ajletønden, Faskinhøllen og Sandhølen.

På modsatte side af åen ligger Sandvilhus. Det var her Karup Å-legenden, landmanden, fluefiskeren og fluebinderen, Johannes Laursen, blandt venner kaldet Hannes, fiskede og bandt sine berømte klassiske Karup-Å-fluer, Lady Sandvil, Johannes, Maja, Høstrup, Røjbæk, Jonas, Karup Å Chlimps og Sidste Operation.

Det nye fiskevand er forbeholdt medlemmer af Lystfiskerforeningen af 1926. Yderligere information, kortmateriale og fiskeregler er tilgængeligt på Lystfiskerforeningen af 1926’s hjemmeside.