Nyt fiskevand

Nyt fiskevand til lakefiskerne

I 2020 vil du som medlem af Lystfiskerforeningen af 1926 få nyt fiskevand.

Foruden de legendariske strækninger af Skjern Å ved Lundenæs, Albæk og Kodbøl, kan du i år fiske i Omme Å fra udløbet i Skjern Å og opstrøms, forbi Gundesbøl Å.

Medlemmerne af Lystfiskerforeningen af 1926 får altså nogle ekstra kilometer lækkert laksevand at fiske på, hvor mulighederne for at fange en nystegen blanklaks er optimale.

Det bedste fiskevand ved Skjern Å er måske vandet ved Lundenæs, Albæk og Kodbøl
I 2020 kan medlemmerne af Lystfiskerforeningen af 1926 fiske på noget af det bedste laksevand i Skjern Å, samt en lang attraktiv strækning af Omme Å
Forbeholdt medlemmer

Længere opstrøms, ved Clasonsborg ved Skarrildhus, har Lystfiskerforeningen af 1926 det smukkeste fiskevand ved Skjern Å. Her er fisketrykket mindre og chancen for en ægte hedelaks stor. Brabrand Lystfiskerforening har fra i år ikke længere medfiskeret på strækningen, der bliver forbeholdt medlemmer af Lystfiskerforeningen af 1926. Ligesom der, den første måned i fiskesæsonen, ikke sælges dagkort til stykket. Brabrand Lystfiskerforening vil helle ikke længere have  medfiskeret i Karstoft Å, Omme Å og Karup Å.

Lystfiskerforeningen af 1926 har mistet et lille stykke fiskevand ved Omvrå i Omme Å, da lodsejeren har solgt jorden. Ellers er der ikke de store ændringer i Lystfiskerforeningen af 1926´s fiskerettigheder i 2020.

Kortbogen, Kort og Godt, udsendes til medlemmerne om få uger, men kan du ikke styre din nysgerrighed, kan du tage et smugkik her: