Premiere ved Skjern å

Endelig blev det den 01. april 2011. Dagen alle i foreningen med længsel har ventet på efter en lang og kold vinter. Vi kunne nu fiske efter laks.

Traditionen tro mødtes medlemmerne ved foreningens hytte på Sdr. Felding Camping, hvor foreningen var vært med rundstykker. Til bestyrelsens store glæde, var fremmødet fra morgenstunden på ca. 30 medlemmer. Med en kop varm kaffe og ”tilbehør” der virkelig lunede, varmede foreningens medlemmer op til dagens fiskeri ved åen.

Vejret var fortræffeligt og op ad dagen kunne fiskejakken og endda trøjen lægges og vi kunne nyde hinandens selskab i det flotteste solskin med op til 18 graders varme.

Klokken 13.00 serverede foreningen ”Slagter Kajs” berømte pølser med kartoffelsalat, tilberedt på bedste vis af Jens Mortensen og Bjarne Kjær. Ca. 40 medlemmer var mødt op til den hyggelige frokost. Der skulle også lægges ny strategi for fiskeriet, idet fangsterne indtil nu var udeblevet.

Klokken 16.00 afventede alle med spænding om trofæfisken skulle blive indleveret til konkurrencen. Vinderfisken blev en smuk havørred, som dog ikke kunne prale af sin størrelse, og vinderen af dagens præmie og pokal blev Teddy Øhlenschlæger.

Bestyrelsen vil gerne takke for det flotte fremmøde, en dag vi alle vil huske.

/Tonni