Kom ud af busken og vær social

Kommende arrangementer: Afslutning og spændende spinnere til laksefiskeri

Et helt fantastisk fiskeår er snart slut. Afslutningen festligholdes traditionen tro med en gang suppe, en bajer, hyggelig snak og socialt samvær i gode venner og fiskekammeraters lag.
Afslutningen finder sted i fiskestuen på hyggelige Høgild Møllegaard, Åhusevej 31 ved Karup, søndag den 30 oktober klokken 13.
Det er som vanligt den gode ildsjæl og mesterlige arrangementskok, Verner Mortensen, der står for arrangementet og for at fremtrylle suppe og tilbehør. Arrangementer er gratis, men af hensyn til mad og øl skal til melding ske til: mail: vernermortensen@hotmail.com eller tlf: 61 62 33 77 gerne senest en uge før.

Spændende spinnere til laksefiskeri

Når fiskesæsonen er slut, er det tid til at hygge med vinterlige sysler som fluebinding og fremstilling af spinnere.
Lystfiskerforeningen af 1926 har lokket den innovative spinnefisker Torben Brodersen, til Skarrild den 12 november. Her vil han klokken 13 i klubhuset på Sdr. Ommevej 2a fortælle om spinnefiskeri efter laks og fremstilling af spinnere.
Torben Brodersen er kendt for sine alternative spinnere, der er lavet alle mulige sjove sager. Blandt andet har han lavet en spinner af en gulerod. Men også spinnere af snørebånd og kuglepenne har han fanget masser af laks på.
Der vil være en ostemad og en kop kaffe til arrangementet. Tilmelding skal ske til Nils Svalebøg, mail: nils@fluefisker.dk