Traditioner Mødes

Hardy fiskegrej klinger velkendt i de fleste lystfiskeres øre. Fiskegrej fra det traditionsrige engelske firma har altid været kendetegnet ved høj kvalitet og stor funktionalitet. Nu får du mulighed for at prøve nye produkter fra netop Hardy i de fantastiske omgivelser som Sønder-Resen Lystfiskerkonsortiums fiskevand i Karup Å byder på.

Grejbiksen Trige inviterer i samarbejde med Sønder-Resen Lystfiskerkonsortium til Hardy-arrangement tirsdag d. 6. maj fra kl. 18.00-21.00.

Med omgivelserne omkring Sønder-Resen Bro, udsigt til Konsortiets “Det røde Sommerhus og i det hele taget muligheden for at fiske i et stykke af Karup Å, der historisk set altid har været forbeholdt de få heldige, ja så er det med at komme ud af starthullet og få dig tilmeldt.

De der ønsker at fiske denne aften, og som ikke i forvejen er medlemmer af konsortiet, får muligheden for at fiske videre hele aftenen på et GRATIS gæstekort til hele konsortiets ialt 13 km fiskevand.

Arrangementet er gratis men af hensyn til planlægningen skal du tilmelde dig hos Grejbiksen Trige på Tlf 8623 2527 eller mail: info@grejbiksen.dk

HARDY-poster - kursus Mathias Drugge