Vellykket fluebindingsarrangement

DSCF2160

Lystfiskerforeningen af 1926 havde i lørdag d. 8 november samlet 18 glade fluebindere til arrangementet, Fluebinding, frokost og film.

Det blev en stemningsfyldt, hyggelig og inspirerende dag.

Formiddagen blev startet med rundstykker og kaffe. Carsten Keis delte rundhåndet ud af gyldne dråber, der stammede fra årets høst af den legendariske Karup Å-whisky.

Karup Å-storfangeren, Allan Bay, bandt fluerne Blue Ivar og Grå Lasse, sammen med deltagerne. Han fortalte om fluernes specielle oprindelse. Samtidig øste han ud af sin store viden og erfaring med havørredfiskeriet i Karup Å. Deltagerne fik tips om små og store fluer, og om hvilke fluer man skulle vælge i mørke, eller når månen kastede sine lyse månestråler på åen.

fluer1

Efter det var var der frokost med velsmurte og velsmagende håndmadder fra bageren i Sdr. Felding.

DSCF2175

Så blev der slået mave og drukket mere kaffe i kælderen, hvor vi så en spændende laksefilm, der gav inspiration til at forsætte dagens fluebinding med laksefluerne Golden Hobo og Future Willy Zonker.

Laksefiskeren og fluefiskeren, Bjarne Laursen, der skulle have været instruktør, var desværre blevet syg og havde meldt afbud. Så de to sidste fluer blev bundet ved fælles hjælp, godt hjulpet på vej med instruktioner fra foreningens formand og dygtige fluebinder, Tonni Kjær Jensen.

fluer