Køb en sten og tjen en hund

UDSOLGT

Lystfiskerforeningen af 1926 arbejder målrettet på, at forbedre faunaforholdene ved vore fiskevande. Foreningen har netop, af Herning Kommune, fået tilladelse til at udlægge skjulesten på vort fiskestykke ved Sdr. Felding ved Skjern Å. Stenene skal skabe bedre forhold og skjulesteder for små og store fisk.

Desværre har Herning Kommune sagt nej til at støtte projektet økonomisk. Det samme har DTU Aqua, der ellers råder over fisketegnsmidler, der blandt andet er øremærket skjulesten. Federation of Flyfishers, ønsker heller ikke at bidrage.

Derfor sætter Lystfiskerforeningen af 1926 nu et ny projekt i søen: Køb en sten og tjen en hund.

Har du lyst til at støtte foreningens vandpleje og projektet med skjulestene i Skjern Å, så tilbyder foreningen dig, at købe din helt egen skjulesten. Men, ikke nok med det – du kommer til at tjene over 100 kr på handlen.

Du betaler 500 kr for stenen, men modtager til gengæld et bevis på dit køb. Ikke nok med det, samtidig modtager du en gave, nemlig bogen, Laksefiskeri i Skjern Å til en værdi af 298 kr, samt to dagkort til Skjern Å til en værdi af 300 kr og oven i hatten et flot stofmærke med foreningens logo, til en værdi af 40 kr. Alt i alt varer for 638 kr. Du tjener altså over en hund på at købe skjulestenen og støtter samtidig et godt formål.

På hjemmesiden www.lf26.dk vil vi bringe en liste over køberne af skjulestene.

Der er i alt 12 store sten, der skal lægges ud i åen, og stenene vil blive solgt efter princippet først til mølle.

Vil du købe en sten og tjene en hund – så send en mail til pr@lf26.dk

PS: du er velkommen til at glæde andre med din gave, bogen eller fiskekortene, men bogen må ikke gøres til genstand for salg eller returneres til boghandler.

Sponsorer: Nils Mogensen Svalebøg og Lystfiskerforeningen af 1926

De 12 sten er nu solgt til: Hans Vistrup, Gerhardt Andersen, Lasse Hagebro Mikaelsen, Per Fredskild og Tommy Olinsson, Hans Andersen, Bent Foged, Max Sparre, Rene Rasmussen, Bent Foged, Henrik Kassov, Christian Vennevold.

Tak for jeres støtte til projektet.

skjernaa