Lodsejerbesøg

Lystfiskerforeningen af 1926 har de sidste dage været på de årlige julebesøg hos foreningens lodsejere. Kasserer Per Fredskild og Jørgen Bjerre har besøgt lodsejerne ved Råsted Lilleå og formanden, Tonni Kjær Jensen lodsejerne ved Karup Å og Skjern Å.

Lodsejerne melder samstemmende om et godt samarbejde med foreningen og et godt og positivt forhold til medlemmerne.

Måske kender du allerede vore lodsejere? – Eller kan du se nogen af dem på billederne her, der er taget af Tonni Kjær Jensen.

DSC_0002
Jørgen og Hanne nyder besøg af vore medlemmer ved åen, hvilket altid giver mulighed for en hyggelig snak og indimellem bliver de præsenteret for en flot laks. Jørgen vil gerne hjælpe til ved Skjern Å Lystfiskerfestival næste år.
DSC_0022
Jens Aage fra Høgild Møllegaard ved Karup Å er en aktiv mand, der her lige har været igang med at fælde træer. På fiskestrækningen ved Høgild Møllegaard går det skotsk højlandskvæg. Der er en tyr imellem, men den er meget fredelig.
DSC_0028
Torben Thornvig fra Holtum Å, her fotograferet med sin færøeske hustru.
DSC_0011
Klaus Bruun er lodsejer på Koldkurstykket ved Karup Å. Her ses han sammen med datteren Gry. I øjeblikket er Klaus i gang med et spændende byggeprojekt, men ellers roder han engang imellem med en gammel amerikanerbil me 8 cylindre og eb 5,2 liters motor.
DSC_0004
Lodsejer Lars Hansen fra Hesteskoen ved Skarrild ved Skjern Å, her fotograferet sammen med drengene, Tobias og Jonas.
DSC_0024
Niels Mulbjerg, lodsejer ved foreningens fiskevand ved Omvrå ved Omme Å.